Hoe kan je energie wisselingen opvangen?

Hoe kan je energie wisseling opvangen?

Er zijn momenten dagen dat je enorm veel en hoge energie voelt en ervaart. En dan val je terug. Boink. Au dat doet pijn. Hoe kan jij jezelf opvangen in deze energie terugval?

Hoe kan jij je emotioneel handhaven?

Je geniet met volle teugen van de hoge energie; je laat je meedrijven op deze hoge frequenties. Maar dan komt de turbulentie, de energie is niet altijd gelijkmatig, niet overal hetzelfde. En ineens kan je gevoel hebben dat je keihard op de grond terecht komt.

Ik lees op meerdere plaatsen dat de frequentie aan het verhogen is. En dat we zelf mede invloed hebben op deze frequenties door hetgeen we denken, eten en bij ons binnenlaten. Mogelijk dat hiermee al een deel van het antwoord is gegeven. Maar ik wil kijken of er meer is wat ik doen om deze frequentie wisseling op te vangen.

https://youtu.be/ZytqyuoAnRY

 

8. Symbool: Je krijgt iets aangeboden

Hoofdstuk: wat is jouw waarde?

Hoe meer inzicht, hoe meer je de liefde kan laten stromen. Je bereidheid om je hoogte en dieptepunten aanvaarden, laat steeds meer liefde toe. Mag en durf je open te staan voor de geschenken van het leven? Of ben je bang dat je de kous op je kop krijg? Open staan om te ontvangen heeft daarmee alles te maken hoe jij jezelf waardeert. Als jij het niet waard bent, is het heel moeilijk om te ontvangen. Hoe meer jij jezelf in liefde kunt accepteren, jezelf in liefde kunt zien, ook in de dingen waar je het moeilijk mee hebt, des te gemakkelijker is het om open te staan voor het leven. Des te gemakkelijker is het om energieschommelingen op te vangen. Ja, in en om je heen zijn energieschommelingen. Maar jij kan de energie in jezelf hoog houden. Je niet identificeren met wat er is, maar met wie jij bent. Jouw energie is hoog, anders kan je haar niet ervaren. Maar de pijnpunten in jou, datgene waar jij nog moeite mee hebt, veroorzaken de turbulentie. Accepteer jezelf, open je hart voor jezelf en zie het als een helingsproces. Er gaat steeds meer liefde stromen, er stroomt steeds meer energie in jou,

17. Symbool gebroken ketting

Oude patronen loslaten

Wiens waarheid hang je aan? Wat geloof je? Sta je achter je eigen waarheid? Verbreek de keten van volgzaamheid; de waan van de dag oftewel een ander zijn waarheid. Zoek je eigen waarheid, je eigen weg en deel deze met anderen. We zijn allemaal geconditioneerd. We hebben geleerd hoe het hoort. Het kan soms behulpzaam zijn, maar het kan zo knellen. Pas als je in staat bent te onderscheiden wat jou weg en jouw waarheid is, kan je bewust gaan kiezen. Ben je niet meer afhankelijk van de Bron buiten je. Je hebt de Bron in jezelf. Je weet wat jouw waarheid, wat jouw weg is. Eerst lijkt het een eenzaam pad. Een eenzaam bestaan. Niets is minder waar. Je bent absoluut verbonden. Dat ontdek je wanneer je je eigen waarheid ontdekt.

26. Symbool : De bliksem in je hand.

Hoofdstuk: Waarmee stap jij in je passie

De wereld is jouw speelveld. Je kan je weg ontdekken. Bestaande feiten in een ander licht, geven je totaal nieuwe inzichten. Ontdek je eigen waarheid, breng je hoofd en hart in balans: dan staat een enorm potentieel tot je beschikking. Alles komt dan bij elkaar. Je kunt de krachten gebruiken die eerder niet tot je beschikking stonden. Je ontdekt wegen die er eerder niet waren. Alles begint bij jou. Jouw ontwikkeling in het accepteren van jezelf brengt een verschuiving in de perceptie van je oude wereld teweeg. Dan zie je alles anders. Dan voelt alles anders. En jij kan datgene doen waar jij warm voor loopt, wat jouw passie is. Leef je passie, daardoor gaat je energie zonder stroom.

37. Uitnodiging: Wees je eigen leider

Aap op je schouder

Hoe wil jij je voelen, wat wil jij bereiken?

Jij bent hier in dit leven om iets neer te zetten. Dat doe je hier op aarde. Maar je bent op weg naar het mooiste en het beste wat jij kan bereiken. Dat hoeft niet materieel te zijn; dat mag wel natuurlijk. Als jij degene bent die bepaalt wat je wil bereiken is de kortste weg daar naar toe middels doelen stellen, visualiseren wat je wil. Iemand zonder doel, is doelloos en kan alle kanten op gaan. Jouw ontwikkeling heeft die richting waarvan jij voelt dat dat klopt. Maak daar contact mee. En doe datgene wat nodig is, wat je uitdaagt. Heb het vertrouwen om dat pad te gaan

45. Symbool: Vredesduif

Hoofdstuk ; Vrede in jezelf

Vrede in jezelf: totale acceptatie van jezelf: het brengt je bij persoonlijke leiderschap. Het brengt je bij het uitstijgen boven jezelf. Het laat je zien waar het werkelijkheid om gaat. Dan kan je handelen met de energie, de schommelingen die erzijn. Dan kan jij je eigen energie neerzetten en voor anderen de energie neerzetten.

51. Uitnodiging: Voed jezelf op: begin en eindig de dag met een positieve affirmatie

Hoofdstuk: Welke prijs ben je bereid te betalen?

Wat doe je en wat laat je om je persoonlijke energie hoog te houden?

Goede gewoontes, dagelijkse gedachten maken je tot wie je bent. Als jij jezelf steeds neerhaalt, dingen tot je neemt die je neerhalen: gaat je energie omlaag.

Alle dagelijkse dingen zijn van belang om je persoonlijke leider te worden. Alle eenvoudige zaken tellen mee om je energie hoog te houden. Voed jezelf op als iemand die wat neer te zetten heeft. Gun en geef jezelf het beste. Daarmee kan jij het beste geven.

58. De Dood

Hoofdstuk: Loslaten

Niet door hard te werken, niet door alleen maar bezig te zijn met. Maar door los te laten, open te staan voor wat is; ontdek je wat jouw persoonlijke energie level is. Welke mensen met je resoneren, welke situaties bij je passen. Dat kan betekenen dat je keuzes maakt om los te laten wat niet bij je past, dat kan betekenen dat je je leven op een heel andere manier in gaat richten.

Laat je gevoel stromen en schep vreugde. Zorg goed voor jezelf en anderen. Vier het leven!

Lift visualisatie:

Versterk je eigen licht. Verhoog je eigen trilling in je energie.
Visualiseer de lift en ga omhoog, zo ver je kan.
Je zal merken, je kan steeds verder.
Je lichaam gaat die extreem hoge trilling verdragen na wat oefening. Je zal steeds minder last hebben van de energie die nu naar de aarde stroomt. 

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze ganslegging, laat het weten en neem contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *