Voorbestemming of vrije keuze?

Voorbestemming of vrije keuze?

Hoe zit dat nu met voorbestemming en vrije keuze?

Deze vraag kreeg ik vanmorgen en vraag ik mezelf ook vaker af.

Ooit heb ik na n sollicitatie heel duidelijk geweten; Dat het slimmer was om de baan niet aan te nemen. Ik heb het toch gedaan; Wat ik dacht klopte en pakte ook niet zo aangenaam uit. Dus toen ik met een andere sollicitatie iets soortgelijks meemaakte waarvan ik vermoedde dat het voor mij niet zo positief was, heb ik de baan niet aangenomen. Daar was ik heel blij mee.

Maar wat weet je nu. ´Als ik dat had gedaan´: bestaat niet.

De keuze die je maakt bestaat.

Wat is dan voorbestemd? Kun je dat weten?

Ik geloof dat je altijd vrije keuze hebt. Als ik het gevoel hebt dat iets de bedoeling is, dan volg ik dat. Hiermee ben ik me wel bewust dat zolang het resoneert met mij, dat ik dat dan pas kan zeggen.

Maar voorbestemming? Heeft dat ook met resonering te maken? Hoe kan je het weten?

Deze keer zijn de vragen niet voorbereid. En kun je de video bekijken.

11. Symbool: Rugzak.

Hoofdstuk: onvoorwaardelijke liefde

 

18. Symbool: autopech

Hoofdstuk: leer jezelf te helpen

 

25. Symbool: Pegassus

Hoofdstuk: Veiligheid en vertrouwen

 

33. Symbool: gebroken hart

Hoofdstuk: Ben je geheeld als je beter bent?

 

39. Vraag: war haal je steun uit?

Hoofdstuk: Pijlers van het zelfbeeld

 

47. Symbool: geloof, hoop en liefde.

Hoofdstuk; stresssignalen

 

54. Symbool: kaars

Hoofdstuk: wat verwacht je van het leven?

 

61. Lamp

Hoofdstuk: doel hebben en zijn

2+2 4 Mededogen: Een vormende heelheid, met behoud van spanning, vorm, begrenzing

1 reactie

  1. Pingback: Niet weten en dan? » Via Sophia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *