Een omweg om je doel te bereiken?

Een omweg om je doel te bereiken?

Facebook live – Ganslegging om 17 uur.

Soms lijkt iets een omweg en lijk je halverwege je reis verder van je doelen af dan toen je begon.

Hoe kan je toch moed houden en vertrouwen dat dit een juist pad is? misschien een omweg, maar één die je gaat helpen naar het leven waar je naar verlangt?

Heb ik de juiste beslissing genomen? Hoe kan ik zo ooit mijn doelen bereiken?

Het lijkt erop alsof ik stappen terug neem.

Soms lijk je halverwege je reis verder van je doelen af dan toen je begon.

Hoe kan je toch moed houden en vertrouwen dat dit een juist pad is? misschien een omweg, maar één die je gaat helpen om verder door te stoten naar het leven waar je naar verlangt.

 

https://youtu.be/eqzB1nnECpA

6. De Brug

Hoofdstuk: Bij je beslissing blijven

De ene oever wordt met de andere oever verbonden. Er is een brug geslagen tussen twee oevers. Datgene wat je dacht wat onverenigbaar was, wordt nu met elkaar verbonden. Daarvoor heb je voor jezelf mogelijk het gevoel dat je een omweg maakt, maar in feite maak je een verbinding. De verbinding die je anders niet zo gemakkelijk kan maken. Wordt op deze wijze eenvoudig mogelijk gemaakt.

 

14. Symbool: vingerwijzing

Hoofdstuk: Vast zitten in je situatie

Je krijgt de aanwijzingen, volg ze op. Het is niet rechtdoor, maar via via. Vertrouw op je intuitie, luister naar de aanwijzingen die je krijgt. Ineens daar een flits van inzicht, tekens en signalen; dit klopt. Je verstand kan protesteren. Soms moet je iets doen wat onlogisch lijkt om voorbij bestaande overtuigingen te komen.

21. Uitnodiging: Stel je dagelijkse je ideale situatie voor.

Hoofdstuk Mogelijkheden ontwikkelen

Nieuwe vaardigheden willen het daglicht zien. Die mag je oefenen, gaan ondervinden, ontdekken wat je eigenheid is en ze in de wereld zetten. Daarmee overtuig jij je zelf en laat je anderen zien, dat er zoveel meer mogelijk is.

 

26. Symbool: Bliksem in de hand.

Hoofdstuk: Waarmee stap jij in je passie?

Al je vaardigheden, komen bij elkaar. Er is zoveel wat mogelijk is. Maar jij hebt een bepaald doel, een wens, daarvoor heb je een weg te gaan, die al je mogelijkheden en vaardigheden verbindt. Zodat het geen los zand blijft. Zodat jij zelf gaat stappen in je zijn en je vaardigheden ter hand neemt.

29. Symbool: Vulkaanuitbarsting

Hoofdstuk: Ben je een spons of een vergiet?

Soms moet alles oog aanschijnlijk op de kop. De grootste vruchtbaarheid is daar als onder boven komt en boven onder komt. Door het vuur wordt alles afgebroken, wordt alles wat niet meer dient verwijderd. En je wordt gereinigd, je kunt als nieuw geborenen in de nieuwe realiteit stappen. Vertrouw het nieuwe pad, dat zich aandient. Je zult verbaasd staan wat het je brengt.

 

31. De Put;

Hoofdstuk: Houden van jezelf Hoezo?

De put is een ontmoetingsplek. Je kunt een ander werkelijk ontmoeten als je trouw bent aan jezelf. Je kunt een ander helpen als jij jezelf helpt. Zelfzorg, zelf verantwoordelijkheid is de basis van de nieuwe stappen die je gaat maken.

 

40. Symbool huisjes

Hoofdstuk: Kleine stappen, grote veranderingen

Zie deze omweg niet meer en niet minder als een stap. Een noodzakelijke stap om verbindingen duidelijk te laten zien, waar ze liggen, waar jij op kunt vertrouwen. Het ene huisje leunt tegen het andere huisje aan. Het zijn de kwaliteiten die jij als normaal ziet, maar die wel degelijk een bouwwerk vormen. Die duidelijk je eigenheid laten zien, zoals je bent.

 

47. Uitnodiging: verzet je niet.

Hoofdstuk: stress – signalen

Zodra je de beslissing hebt genomen, ga je de andere kant daarvan zien. Dan is daar weer de twijfel. Twijfel niet. Verzet je niet. Je weet, je voelt dat dit een juiste stap is, in ieder geval voor nu. Hoe het verder loopt heb je niet in de hand.

 

58. De dood.

Hoofdstuk: Loslaten

Laat los, onderga en zie wat er gaat gebeuren. Je doel is niet verder weg. Er worden verbindingen gemaakt die anders niet mogelijk zijn. De verbindingen worden op de meest natuurlijke manier gemaakt, Vertrouw erop dat het zal bijdragen aan de doelen die je jezelf hebt gesteld. Niets is verder weg. Het is maar vanuit welk gezichtspunt je het bekijkt. De weg heeft een natuurlijk verloop. Laat het nu op een natuurlijke manier zich ontwikkelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *