Grootste dingen staan op het punt te gebeuren

Grootste dingen staan op het punt te gebeuren.

Het is de uitdaging om ze toe te laten en niet te willen controleren. Alles is energie, en de energie trekt naar datgene wat het hardst trekt. Als jij liefde bent, zal je liefde zien, als je twijfel bent zul je twijfel zien. Het oude leven is beëindigd, hoe kan je nu de energie belichamen zodat er datgene gebeurt wat jij wil zien in de wereld?

7. Symbool: Barbie in de wilde natuur.

Hoofdstuk; Wordt jij gezien zoals je bent?

Wie ben je? Ken jij je zelf? Ons hee leven zijn we bezig onszelf te ontdekken. Hoe kun je verwachten dat de ander je kan en zal zien zoals je bent. Tenzij hij voorbij het uiterlijk kijkt en je ziel ziet. Zo is het met jezelf; In deze fysieke wereld hebben we zoveel verschijningsvormen, die zo onderhevig is aan veranderingen. Dat is een deel wat bij het leven hoort. Juist door je ziel waar te nemen, krijgt je zicht wat en wie je in wezen bent.

13. Symbool: pleister

Hoofdstuk: Verborgen verdriet

Dit is een week van tegenstellingen. In ons wisselen blijheid en verdriet elkaar af. Er komen mooie dingen op ons pad en tegelijkertijd kun je heel verdrietig zijn om wat is en wat er niet zal zijn. Juist deze schommelen gaan vooraf aan deze grote veranderingen. Alles wordt aangeraakt, alles wat nog los mag komen, komt los. Je wordt uitgezuiverd; anders kan je de grootste dingen die staan te gebeuren niet aan. Laat het gebeuren, ook al voel je je emotioneel labiel, het helpt je om los te laten wat los moet komen.

25. Symbool: Pegassus

Hoofdstuk: Veiligheid en vertrouwen.

Pegassus als symbool voor de hoogte die je kunt bereiken. Dit lukt alleen maar als je vertrouwt. Het gaat om energie die je niet in de hand hebt. Je kunt ze niet sturen, je kunt ze wel belichamen. Juist door de basis gewoonte waar ik het de vorige keer over had, kun je ze in jezelf oproepen en toelaten.

31. De Put.

Hoofdstuk: Houden van jezelf, hoezo?

De Put, als ontmoetingsplek met jezelf en met anderen. Wat gun jij jezelf en wat kan je vanuit je eigen Zijn delen? Eerst is de zelfzorg van belang, Je kunt niet vanuit een lege schaal geven. Je zult zelf gevuld moeten zijn om te kunnen geven. Als je in directe verbinding met de Bron staat kun je geven. Dan ben je een kanaal en dan kan je geven wat ontvangen kan worden.

41. Vraag: Vind je dat het leven je (on) eerlijk behandelt?

Hoofdstuk: Oorzaak en gevolg.

Je krijgt in het leven wat je nodig hebt en waar je om vraagt. Soms best lastig, wat vraag je nu eigenlijk en wat heb je nodig? Je kunt soms bewust zeggen : dit wil ik en ondertussen heel wat anders uit stralen of wat anders nodig hebben. Het gaat erom dat jij je afstemt om je eigen innerlijk proces. Datgene ruimte geeft wat er door je heen wil komen en je ego in dienst stelt van je ziel.

51. Uitnodiging: Voed jezelf opnieuw op.

Hoofdstuk: Welke prijs ben je bereid te betalen?

Vaak willen we helemaal niet veranderen. En het is zo moeilijk om veranderingen vol te houden. Belangrijk is dat je kleine verandering bewust invoert. Jezelf veranderen begint met liefde en aandacht stappen nemen die goed voor je zijn. Dagelijks een affirmatie, ademhalingsoefening om meditatie. Het zijn deze kleine gewoonte die je leven veranderen. Het aanwennen van een nieuwe gewoonte vraagt liefde en discipline van je. Geniet ervan, zorg dat het geen straf of must wordt. Maar jezelf in liefde begeleiden helpt je bij de veranderingen die nodig zijn.

58. De dood.

Hoofdstuk: Loslaten

En dan loslaten en vertrouwen. Wat de bedoeling is, komt toch in je leven. Soms wat vroeger of later, maar altijd op het juiste moment. Stem je af op de Bron en Vertrouw.

63. Uitnodiging: Geniet van wat je hebt bereikt.

Hoofdstuk: Wat heb je nodig om te genieten?

Er is niet veel nodig om te genieten. Zie, voel en ervaar wat er door je heen mag stromen. Verwonder je en wees dankbaar wat er in je plaatsvindt. Het gebeurt, niet omdat je het wil, maar omdat je een kanaal bent. Een kanaal waardoor je het licht mag laten stromen. Door het licht dat je laat stromen, wordt je zelf ook verlicht. En mag je delen in datgene wat er in je leeft.

 

Heb je een vraag? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *