Het niveau: Ik ben

Het niveau Ik Ben

Elke dag zijn er nieuwe ontwikkelingen; soms heb je ze niet in de gaten en dan ineens ben je verbaasd wat er allemaal gebeurd is. Kun jij je hierop voorbereiden?

De liefdes ladder laat je zien dat je alles op een hoger niveau kunt bezien.

Stap in een hoger niveau, in het niveau van IK Ben en er stromen meer antwoorden

6 + 4 = 10 Malkuth

5 + 2 = 17 Malkuth naar Hod

6 + 3 = 26 Hod naar Yesod

5 + 1 = 32 Geburah

4 + 1 = 37 Geburah naar Hesed

3 + 3 = 43 Hesed naar Tiffereth

6 + 2 = 51 Opnieuw naar Hod

2 + 1 = 54 Pad 20 tussen Tiffereth en Hod

4 + 5 = 63 En terug Hod naar Tiffereth

 

 

 

 

10. Luister je alleen met je oren of ook met je hart? Malkuth de basis ons lichaam, de aarde

Hoofdstuk: Droom en hun betekenis.

De verbinding tussen je ziel en je lichaam is bepalend voor de koers die zich in jouw realiteit gaat ontvouwen. Door je lichaam met liefde en aandacht op te tillen in frequentie, kun je jezelf in de hoogst mogelijke tijdlijn dragen. Door je in liefde te verbinden met alles wat je in je lichaam kan ervaren; ook de oude pijn en de blokkades, zakt je ziel dieper in je lichaam. Oude pijn en blokkades komen los. Kijk er in liefde naar: ze hebben je gediend. Ze hebben die ervaring gebracht die je nodig had.

17. Symbool: de gebroken ketting Malkuth naar Hod

Hoofdstuk: oude patronen loslaten

Door in de liefde te stappen, jezelf te accepteren en bewust te worden van de oude patronen die je hebt gevolgd, kun je ze achter je laten, hoef je niet opnieuw de zelfde patronen te volgen. Kijk in liefde, begrijp in liefde wat het voor je betekent heeft, wat het je gebracht heeft. Weet dat je ziel dit heeft willen ervaren.

26. Symbool: Kracht in je hand Hod naar Yesod

Waarmee stap jij in je passie.

Je liefde voor het leven, je liefde voor de dingen die je doet geven je de juiste basis. Daarmee wordt je lichaam en ziel nog meer verbonden; het is de eenheid die je in jezelf kunt ervaren. Dan werken zowel de Kosmos als jij met je ego samen; dan zijn er doelen die gesteld worden, actie s waarin je God herkent. Waarin je ervaart: je doet dit vanuit het Goddelijke plan

32. Symbool: stekker en stopcontact Geburah

Hoofdstuk: Wat is je angst

Vanuit Geburah, vanuit deze liefde; ontvang je onderscheidingsvermogen; deze mag je inzetten om steeds te checken of jouw doel, past bij het hogere doel waar jij voor bedoeld bent. Als jij uitgelijnd bent om je hogere doelen, past alles naadloos in elkaar. Jij wensen, jouw verlangen, jouw verwachtingen, je acties alles is dan meer dan de som van het geheel

37. Uitnodiging: wees je eigen leider, neem je verantwoordelijkheid. Geburah naar Hesed

Hoofdstuk: Aap op je schouder.

Hier gaat het om het evenwicht tussen mededogen naar jezelf en waarden die hebt. Dat wil weleens uitmonden in de kritische jij. Vind het evenwicht in jezelf en kraak jezelf niet teveel af. Maar zet je kritische ik in dienst van je Hogere Zelf, zodat je tot grotere hoogte kunt komen

43. Uitnodiging: kijk naar de dingen in je leven, waar je blij van wordt. Hesed naar Tiffereth

Hoofdstuk: wat is burn-out

Tiffereth gaat over de schoonheid die we kunnen ervaren in combinatie met Hesed, hoe schoonheid en liefde ons verrijkt

Met ogen van liefde, warmte en dankbaarheid, is de wereld mooier en groei je zelf ook

51.Uitnodiging: Voed jezelf opnieuw op. Begin en eindig de dag met een positieve affirmatie. Opnieuw naar Hod

Hoofdstuk: Welke prijs ben je bereid te betalen.

Bij Hod kom je weer terug bij jezelf, hoe het resoneert in jou, wat het betekent voor je en hoe jij er mee om kan gaan.

Waartoe wordt je uitgenodigd? Door jezelf met positieve energie te voeden, help jij jezelf om te groeien naar datgene wat je wenst in je leven.

54. Uitnodiging: Stel jezelf voor dat je een kind bent: wat wil je? Pad 20 tussen Tiffereth en Hod

Wat verwacht je van het leven?

Datgene wat resoneert in combinatie met schoonheid en liefde; helpt je om de essentie te vangen. Wat drijft je, wat is belangrijk voor je, waar gaat jouw hart van open. In deze combinatie kun je jezelf terug vinden als kind, toen alles nog zoveel eenvoudiger was. Toen het leven je nog niet gevormd had, was het zoveel duidelijker waarvoor je op aarde kwam en watje bedoeling was

63. Symbool: Kroon Terug Hod naar Tiffereth

Hoofdstuk: wat heb je nodig om te genieten?

Nu met al je levenservaring kun je zien, hoe je pad is gelopen. Hoe juist al je levenservaring past in het doel wat jij als kind wist en voor ogen had. Uiteindelijk blijkt alles mee te werken als legstukjes in de puzzel van het leven.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *