Het niveau van creatie

Het niveau van creatie

Face book live van 6.12.2019  Het niveau van creatie: ik heb of ik belichaam/ de liefdesladder:

Wie ben je, wat draag je uit, wat zeggen mensen tegen je?

Wat kan je weten van jezelf?

We hebben onze bril: wie of wat we graag uit willen dragen.

Onze schaduwkanten verdoezelen we.

En toch is het dit geheel dat ons kleurt, dat maakt wie we zijn.

Dus datgene wat we idealiseren en datgene wat we niet willen of kunnen accepteren is een deel van ons. Ergens daartussen is datgene wat een ander waarneemt, afhankelijk van wat hij of zij herkent bij zichzelf. Om jezelf in de wereld neer te zetten, hoef je totaal niet na te denken, of het is juist een kunst om heel afgewogen naar jezelf te kijken. Bewust te zijn of te worden wie of wat je bent, en wat je wil neerzetten in de wereld.

Vandaag in het niveau van creatie: wat helpt je om jezelf neer te zetten?

 

 

7. Ben je geworden wat je wilde worden? Pad 18

Hoofdstuk : Wordt jij gezien zoals je bent?

 

Ben je geworden wat je wilde worden, heb jij je dromen waar kunnen maken? Ik hoor soms mensen die zeggen; hier zing ik het wel uit. Soms is dat heel positief bedoeld, de andere keer is dat in het geheel niet positief bedoeld. Weet dat er altijd ontwikkelingen mogelijk zijn. Het leven is veranderlijk en beweeglijk. Beweeg vooral mee.

19. Herberg. Tifereth 6

Hoofdstuk: Zelf verantwoordelijk zijn.

De Herberg is een ontmoetingsplaats. Kan jij in contact zijn met jezelf, kan je contact blijven met jezelf? Voel wat je beweegt, vergeet je eigen opdracht niet. Wees in liefde naar jezelf en naar wie je bent, kijk in liefde naar wat je doet en te doen hebt.

Je liefdevolle blik veranderd alles.

24. 2 Zwaarden : Pad 17

Hoofdstuk: Moed ontwikkelen

Je kan zwaarden op verschillende manieren gebruiken: Blijf je in gevecht, of ontvang je de steun van de zwaarden. Vecht je tegen je zelf of word jij je beste vriend? Kijk goed bij jezelf. Elke keer als jij negatief over jezelf praat, ben je tegen jezelf.

26. Uitnodiging: Vervang negatieve gedachten door liefdevolle gedachten. pad 13

Hoofdstuk: Waarmee stap je in je passie?

Dit is de mogelijkheid om van pad te veranderen. Om bij jezelf na te gaan. Waar wordt ik echt blij van. Wat is voor mij echt belangrijk? Als je echt kijkt wat je beweegt, wat er in je leeft, waar je blij van wordt; dan zal je pad van creatie veranderen. Dan komt de innerlijke drijfveer naar boven. Ook dan zullen er ontwikkelingen zijn, maar wel richting datgene waar je echt blij van wordt, waar je echt voor bedoeld bent.

31. De Put: Pad 15

Hoofdstuk: Houden van jezelf: Hoezo?

De put: ontmoetingsplaats, daar waar jij je echt gevoed wordt uit de bron. Of daar waar je erin valt, als je motieven niet juist zijn.

Ook hier gaat het over het echte contact wat je kunt maken met je innerlijke zelf, je ziel, dat wat in je leeft. Van daaruit zul je gevoed worden, de aanwijzingen krijgen. Datgene kunnen creeren wat voor jou waardevol is en wat voor jou de bedoeling is.

37. Uitnodiging: Wees je eigen leider; neem je verantwoordelijkheid. pad 16

Hoofdstuk: Aap op je schouder.

Verbind je met wat je neerzet: ga er achter staan: jij creert, jij zet het neer. Neem er je verantwoordelijkheid voor. Het doet er niet toe wat een ander er van zegt, welke mening die er over heeft, jij bent uniek, wat jij neerzet is uniek, omdat jij dat alleen maar op jouw wijze kan doen.

45. Vraag: Waarin voel je de weerstand of beperking? Pad 20

Hoofdstuk: Vrede in jezelf.

In contact met jezelf kun je voelen hoe het stroomt, wat er stroomt of niet stroomt. Waar loopt het nog niet? Wat mag er veranderen? Jij of datgene wat je inzet? Alleweerstand, helpt je ook om een betere weg te kiezen. Er is altijd een weg, soms niet zoals jij gedacht had.

55. Uitnodiging: Volg je innerlijke leiding. 5.Geburah

Hoofdstuk: Luisteren naar je innerlijke leiding.

Geburah gaat over de beweging, het vertrouwen. Dein je mee op de golf van vertrouwen. Beweeg jij in harmonie met wat er is? Voel wat er in je leeft. Dit is het juiste pad, het zal je verder brengen.

60. Uitnodiging: Geef jezelf een compliment Pad 25

Hoofdstuk: Angst aangaan.

Alles wat je tot nu toe bereikt hebt, neergezet hebt komt door jou, je energie en hoe jij in de wereld staat. Enerzijds doe je het gewoon, anderzijds kan je je er steeds meer bewust van worden wat je doet en waar je heen wil. Zo komt je creatie steeds meer in de vorm. Deze keer is de legging nog niet uit. Volgende keer gaat de creatie verder. Maar je bent goed onderweg.

Voor vragen of meer informatie neem hier contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *