Het hek kan van de dam

Het hek kan van de dam.

Jij bent het middelpunt van het Universum. Je hebt niets te verliezen, alles te winnen.

https://youtu.be/Cf5aZDbF4n4

3. Symbool: Kuiken met n kroon

Hoofdstuk: oude patronen loslaten.

Daar waar ik nog blokkades voelde, heb ik ontdekt dat deze los gelaten kunnen worden. Het hek kan open, zelfs voor de meest moeilijke blokkades die je voelt. Datgene wat je dacht dat nooit los kan komen kan loskomen door de manier hoe je denkt. Zodra je denkt, het kan los, wordt het losgelaten. Het symbool laat al zien: hoe erg je jezelf als een kuiken ziet; je bent gekroond. Je hebt alle mogelijkheden in je. Je mag ze allemaal gebruiken.

12. Symbool: Hypnose

Hoofdstuk: Innerlijk criticus

Je kan nog zo erg in de ban van een bepaalde gedachte of van een bepaalde werkelijkheid zijn. Zodra je je hoofd afwendt wat je zo biologeert, dan kan je een andere werkelijkheid ontdekken. Je creëert zelf je werkelijkheid vanuit jouw standpunt vanuit jouw overtuigingen. Zodra je maar één standpunt laat vallen, verandert er al zoveel. Je innerlijke criticus probeert je bij jouw oude beeld te houden, maar die situatie bestaat al lang niet meer. Je leeft in het nu. Je leven en beleven. Juist vanuit het heden kan je een nieuwe werkelijkheid creëeren. Gewoon door hoe je bent, door je Zijn. Je hoef niets te doen of te laten. Het ontvouwt zich vanzelf.

21. Uitnodiging: Stel je dagelijkse je ideale situatie voor.

Hoofdstuk: mogelijkheden ontwikkelen.

Door je in het hier en nu: je ideale situatie voor te stellen creëer je een nieuwe realiteit. Wees je bewust van wat je denkt, wat je verlangt, hoe je de wereld ziet. Verwonder je over wat er allemaal mogelijk is. Wat zou je doen als alles mogelijk is en niets je in de weg zou staan?

28. Uitnodiging: Beschrijf de woorden die je gebruikt om je onderuit te halen; draai ze om.

Hoofdstuk: Als angst regeert.

Heel vaak beseffen we niet dat we ons voortdurend onderuit halen. Woorden hebben zoveel kracht. Als je zegt: het lukt me nooit; ga je vrijwel zeker gelijk krijgen. Als je zegt: ik ga het doen; ga het je vrijwel zeker lukken.

Het is van belang je woorden te herkennen. Luister wat je zegt en ontdek hoe je je zelf steunt of onderuit haalt. Doe datgene wat nodig is om je zelf te ondersteunen.

36. Vraag: mag je van jezelf volmaakt zijn en toch goed genoeg?

Hoofdstuk: Coping

Als je je zelf niet accepteert zoals je bent, staat dit garant voor een voortdurende afwijzing. Je hebt alle kwaliteiten meegekregen die je nodig hebt om jouw Zijn in de wereld te zetten. Je komt niets te kort. Je hoeft niet zoals die ander te zijn. Coping is de manier hoe jij met je situatie omgaat. Hoe ga jij met jezelf en de situatie om? Wat helpt je en wat helpt je niet?

48. Vraag: Wat heb je onderdrukt en nooit mogen leven?

Hoofdstuk: Onderdrukken kost energie.

Als je ervan uit gaat, dat je alles wat je aan je kwaliteiten hebt meegekregen al bezit. Hoe zit het dan met de kwaliteiten die er niet mochten zijn? Hoewel ze er in jou ogen of in de ogen van de ogen van de omgeving er niet mochten zijn, ze horen bij jou en je hebt ze nodig.

Dit geldt ook voor de kwaliteiten die je zou behoren te hebben en die je niet bezit. Als jij je anders moet voordoen dan je bent, kost dit ook enorm veel energie.

Hoe meer jij jezelf accepteert, hoe beter jouw energie stroomt en hoe meer jouw kwaliteiten tot hun recht komen.

55. Wat is je roeping?

Luisteren naar innerlijke leiding.

Soms raak je zo in de war, dacht je dat dit je roeping was, lukt het niet en dan komt de vraag wat is dan wel mijn roeping? Soms ligt je roeping verder dan je dacht. Dan is de weg die je nu gaat nodig om te komen bij datgene wat je werkelijk roept. Oude overtuigingen kunnen in de weg staan, oude angsten, oude twijfel totdat je precies in de juiste positie komt te staan. Dan zul je herkennen, misschien niet direct maar de herkenning komt als jij in contact bent met jezelf.

59. Symbool: vlinder

Hoe krijg je zelfvertrouwen.

Als jij het leven leeft wat je bedoelt ben te leven, zul je als een vis in het water voelen. Zodra jij je niet meer als een vis in het water voelt, mag er wat veranderen. Daarvoor is het nodig om in contact te zijn, te voelen of je gelukkig bent, of dit jou ideale situatie is.

Wil je een persoonlijke ganslegging?

Kijk op http://www.degansmethode.nl/spelen.php Of neem contact op info@via-sophia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *