Uitdagingen aangaan

Uitdagingen aangaan

Gisteren met mijn zoon naar de open dag geweest voor een vervolg opleiding. Hij is zich aan het voorbereiden op een nieuwe toekomst. Voor mij betekent zijn uitvliegen ook nieuwe fase in mijn leven. Als ik de uitdaging aanga krijg ik ook erg veel ruimte voor totaal nieuwe mogelijkheden. Gisteren kreeg ik daar een glimp van te zien.

Uitdagingen aangaan, niet alles onder controle willen houden, mee bewegen op de beweging van het leven wat vraagt dat van je? Met deze vraag start ik deze ganslegging.

https://youtu.be/3jpBqvlIV0Y

4. Vraag: wat wil je bereiken?

Hoofdstuk: de kracht van intentie

Zonder doel, is de weg die je daarvoor nodig hebt niet duidelijk.

Waar kom je vandaan en waar ga je heen? Vanuit het 15e pad ligt hier de uitdaging om oude pijnen, oud slachtofferschap achter je te laten en pionier te zijn voor je eigen belang. Als vrouw met een zeer christelijke achtergrond is het voor mij van belang om door mijn glazen plafond heen te gaan, hoe eng ik het vind. Ik mag de uitdaging aangaan, ik mag minderwaarde achter mij laten en gaan voor dat gene wat ik voel dat de bedoeling is en wat ik ook wil.

 

15. Vraag: wat weiger je te horen

Hoofdstuk: nee wat betekent dat voor je.

De enige die nee tegen je zegt ben je zelf. De enige die ja tegen je zegt ben je zelf.

Wees niet bang, dit is een mogelijkheid om een aantal oude angsten op te geven.

Onderzoek wat je tegenhoudt en ga oude angsten aan. Hoe zwaar het in gaat tegen oude gangbare patronen: iedere levensfase geeft nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

 

22. Wat zijn je krachtbronnen?

Hoofdstuk; Evenwicht en balans

Waar ben je goed in, waar haal je steun uit?

Ieder mens heeft zijn kwaliteiten, ieder mens heeft zijn eigen mogelijkheden om vorm te geven. Kies datgene wat bij je past, waarbij je voelt, wat voor jou de bedoeling is. En ga hiervoor. De wereld ligt open, jij kiest welke plek je daarin in wil nemen.

28. Vraag; Waarin voel jij je zwak?

Hoofdstuk: Als angst regeert

Vanuit angst is er weinig wat je roept; je sluit je daarvoor af. Dan voel je je zwak. Vanuit openheid en liefde zijn er veel meer mogelijkheden. Als je kijkt waar je angsten liggen of waar je zwakheid ligt, ontvang je de mogelijkheid om je angsten te transformeren, om ze in liefde te voelen en aan te gaan. Uiteindelijk blijken angsten elke keer weer de deur te bevatten waar je doorheen mag gaan.

 

35. Vraag: Kan je vanuit een andere positie naar jezelf kijken?

Hoofdstuk: Tussen de oren

Vanuit de vraag wat de bedoeling is, wat passend is in jouw levensmissie kan je op een andere manier naar jezelf kijken. Jij bent degene die zichzelf mag overwinnen. Je grootste tegenstander ben je zelf. Zodra je ziet wat je in je mars hebt, wat je mogelijkheden zijn, kan je jezelf steunen en de steun zoeken bij anderen om je pad te gaan.

 

42. Doolhof

Hoofdstuk: Erkenning

Angst haalt je weg uit je weten, Vertrouwen brengt je bij je intuïtie. Het doolhof laat je nog wat langer ronddolen als je vanuit angst of vanuit een wils-aspect bezig ben. Maak contact met jezelf, accepteer jezelf zoals je bent; daarmee geef je erkenning aan je zijn, en weet je gemakkelijker vanuit je intuïtie wat de bedoeling is.

 

44. Vraag: Waarin ben je vastgeroest?

Hoofdstuk: zou je zekerheid willen hebben?

We hebben allemaal onze eigen sporen, overtuigingen waarin we vast in zitten. Het is de kunst te ontdekken waarin jij vastgeroest bent. Als de tijden veranderen, wordt er wat anders van je gevraagd, dan kom je ook tegen wat je vasthoud. Laat het los en kijk wat je wel helpt.

 

51. Uitnodiging: Voed jezelf opnieuw op begin en eindig de dag met een positieve affirmatie

Hoofdstuk: Welke prijs ben je bereid te betalen

Nieuwe uitdagingen vraagt wat van je, nieuw gedrag, nieuwe mindset. Nieuwe overtuigingen. Omdat te krijgen mag je wat voor doen. Het zijn de keuze s die je maakt, hoe oefen jij jezelf in het nieuwe leven. Wat wens en verlang je. Zet dat al in, dan zal de wet van aantrekkingskracht meehelpen om het vorm te geven.

 

55. Vraag: wat is je roeping?

Hoofdstuk: Luisteren naar je innerlijke leiding

Wat is werkelijk de bedoeling. In contact met jezelf kun je ontdekken wat werkelijk de bedoeling is. In contact met je intuïtie met je ware bedoeling zul je meer kracht tot je beschikking hebben, je denken, voelen en handelen zal dan op een lijn met elkaar zijn. Dan komt de ware kracht naar voren.

 

57. Vraag waardoor voel jij je vervuld?

Hoofdstuk. Wanneer ben je heel?

Als je in lijn bent met je voelen, denken en handelen kan je je werkelijk vervuld voelen. Juist dan kan je datgene manifesteren wat je dacht dat niet mogelijk was. Door elke keer stapjes te maken, heb je uiteindelijk een berg verzet. Rome en Aken zijn niet op één dag gebouwd. Elke keer was daar een idee, een plan en daarna de uitvoering. Ja het zal je meer dan vervullen als jij je grootste dromen waar kan maken.

Heb je vragen naar aanleiding van deze ganslegging,

neem dan contact op

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *